Ønsker du deg mer energi og overskudd i hverdagen?

Er du lei av å føle deg trøtt og slapp, og at du ikke har overskudd til dagens gjøremål?
Slik får du mer energi med armbåndet fra Good Balance

dame sitter på ryggen til en mann og begge smiler

De fleste av oss lever i en hektisk hverdag og vi skal være opplagt til dagens gjøremål. Vi skal ha overskudd til å være på jobb, vi skal ta vare på barna våres når vi kommer hjem fra jobb. Og kanskje barna skal på fotballtrening, eller kanskje til og med svømming? Samtidig skal vi trene, og kanskje ha en hobby? Eller er du student og har en deltidsjobb ved siden av studiet, og på denne måten føler at du ikke har nok energi til å prestere optimalt?
Men hvordan skal man klare å ha energi og overskudd til alt som forventes når man så vidt klarer å stå opp om morgenen?

Energi armbåndet fra Good Balance kan hjelp deg
Armbåndet inneholder et pulver med en høy andel av negative ioner, noe som kan ha en positiv effekt på din fysiske helse. Det gir deg bedre balanse, økt styrke og mer energi og overskudd i hverdagen. Samtidig bidrar det til at du får en bedre søvn.

Symptom ved for lite negative ioner
Enkelte ytre krefter som natur og klima kan påvirke mennesket negativt fysisk og psykisk. Det finnes vinder som inneholder en høy andel positive ioner, for eksempel fønvind. For følsomme personer kan en slik vind utløse hodepine, søvnproblemer og til og med depresjoner. Liknende effekter kan oppleves ved lavtrykk og før et tordenvær. En mulig forklaring til slike plager kan være at positive ioner bidrar til at stresshormonet serotonin frigjøres. Dette hormonet spiller en rolle ved migreneanfall og har en sammentrekkende effekt på blodkar og luftrør. Hormonet kan også påvirke blodtrykk, føre til nervøsitet og depresjon.

Mann og dame ser på hverandre og smiler

good balance armbånd hvit good balance armbånd sporty turkis

Good Balance armbåndene har et stilig og moderne design som kan kjøpes i flere forskjellig farger og varianter. Disse blir brukt av vanlige mosjonister og toppidrettsutøvere.

Ønsker du deg mer energi og overskudd i hverdagen?
Bestill Good Balance armbånd her

Bilder er hentet fra Good Balance

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial